Història

L’any 1992 la Dolors Puigvert i en Joan Rigall, que procedien de sectors econòmics diversos, van decidir obrir una botiga de venda d’animals de companyia i complements a l’avinguda Reis Catòlics d’Olot. Havien constatat que existia un nínxol de mercat, ja que a la ciutat només hi havia un altre comerç d’aquestes característiques.

Van començar la seva activitat formant-se sota la tutela de diferents professionals del sector i obtenint el certificat de nucli zoològic de la Generalitat de Catalunya. Van especialitzar-se en aquariofília per a peixos d’aigua freda i calenta i en la cria de siberian huskies, cadells d’en Goofy, un gos que va arribar a convertir-se en campió de Catalunya en la seva modalitat. És per això que, inicialment, el comerç es coneixia amb el nom de ‘Mundifauna Olot – The Artic Nome’. Tan sols un any després de la seva obertura, la botiga ja va incorporar els serveis de consulta veterinària i de perruqueria i estètica canina i felina, a càrrec de Montse Bartrolí, col·legiada núm. 567 de Girona.

El comerç va ser pioner en la introducció a la Garrotxa de primeres marques de menjars per a gossos i dietes específiques, així com de bateries per a aquaris. Més tard van incorporar-se al negoci l’Ivan Rigall, fill del matrimoni fundador, i la seva dona, Laura Prat. Amb ells, Mundifauna Olot va donar un pas endavant, modernitzant tot l’espai d’aquariofília i incorporant-hi peixos d’aigua salada.

El 5 de març del 2014 Mundifauna Olot va traslladar-se al número 14 del carrer Pou del Glaç. El nou local els ha permès ampliar i repartir en dues plantes els espais destinats a botiga, serveis i magatzem, així com adequar les instal·lacions a les normatives europees en matèria de seguretat i benestar animal.

Serveis

A Mundifauna Olot trobaràs el més ampli ventall de serveis encaminats al suport i la cura dels teus animals de companyia, des de l’oferiment d’exemplars de criança nacional acreditada fins a la venda d’una extensa varietat d’articles, accessoris i complements per a les teves mascotes.

Disposem d’una àmplia gamma d’aliments, des de les marques més exclusives del mercat fins a marques més assequibles però de gran qualitat. Les instal·lacions compten amb servei de perruqueria i estètica canina i felina, així com de consulta veterinària. Ofereixen dietes específiques per a diverses malalties (dietes renals, hepàtiques, per a diabetis, sobrepès…). Comptem, a més, amb un servei de repartiment a domicili per a les comarques de La Garrotxa i el Ripollès.

Mundifauna Olot és sensible a les necessitats de les associacions d’animals abandonats. Col·laborem amb diverses associacions d’animals, recollint pinsos, mantes, medicaments, accessoris, etc. Podeu col·laborar-hi comprant aquests articles a la botiga, amb un 10% de descompte, o portant-hi el que ja no utilitzeu.

Perruqueria i estètica

Canina i felina

Consulta veterinària

Màxima cura per la teva mascota

Dietes específiques

Per a diverses malalties

Venda d'aliments

Àmplia gamma d’aliments i accessoris

Servei a domicili

A La Garrotxa i El Ripollès